Wat maakt ons uniek

Snap Meal gaat voor de meest gezonde kant en klare maaltijden op basis van onze 6 kernwaardes

Geen onnodige toevoegingen

Onze kookstijl weerspiegelt de huiselijke keuken - zonder onnodige E-nummers, toegevoegde smaakstoffen, smaakversterkers, emulgatoren, stabilisatoren, conserveermiddelen, kleurstoffen, chemisch gewijzigd zetmeel of gehydrogeneerde vetten.

Ultieme smaakbeleving

We streven naar een perfecte smaakbeleving door enkel gebruik te maken van de meest kwalitatieve ingrediënten. Of het nu gaat om een ingrediënt dat het beste knapperig, fijn of romig is, wij kiezen onveranderlijk voor de meest superieure optie!

Hoge kwaliteitsnormen

We hanteren strikte normen voor onze productielocaties in Nederland en voeren regelmatige inspecties uit. Onze leveranciers worden verplicht om een sociale audit te ondergaan door een onafhankelijke partij.

Behoud van biodiversiteit

Snap Meal is trots op onze leveranciers die de principes van organische landbouw volgen, inclusief gewasrotatie, om een optimale bodemgezondheid en vruchtbaarheid te bevorderen.

Optimale verpakking

Onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om essentiële grondstoffen te beschermen. We streven ernaar om zo weinig mogelijk verpakking te gebruiken, terwijl we de voedselveiligheid van onze producten waarborgen.

Vriesvers geleverd

Onze maaltijden hebben een langere houdbaarheid, waardoor voedselverspilling wordt verminderd. Daarnaast behouden ze de voedingswaarde en smaak, omdat de ingrediënten snel worden ingevroren na bereiding.