Wat maakt ons uniek

Snap Meal gaat voor de meest gezonde kant en klare maaltijden op basis van onze 6 kernwaardes

Geen onnodige toevoegingen

Onze kookstijl weerspiegelt de huiselijke keuken - zonder onnodige E-nummers, toegevoegde smaakstoffen, smaakversterkers, emulgatoren, stabilisatoren, conserveermiddelen, kleurstoffen, chemisch gewijzigd zetmeel of gehydrogeneerde vetten.

Ultieme smaakbeleving

We streven naar een perfecte smaakbeleving door enkel gebruik te maken van de meest kwalitatieve ingrediënten. Of het nu gaat om een ingrediënt dat het beste knapperig, fijn of romig is, wij kiezen onveranderlijk voor de meest superieure optie!

Hoge kwaliteitsnormen

We hanteren strikte normen voor onze productielocaties in Nederland en voeren regelmatige inspecties uit. Onze leveranciers worden verplicht om een sociale audit te ondergaan door een onafhankelijke partij.
Bij elke bestelling draagt Snap Meal een bedrag af aan bedrijven die actief CO2 uit de atmosfeer verwijderen. Met deze bijdrage ondersteunen we projecten die effectief bijdragen aan een schonere planeet door elke verzending CO2-neutraal te maken.

Optimale verpakking

Onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om essentiële grondstoffen te beschermen. We streven ernaar om zo weinig mogelijk verpakking te gebruiken, terwijl we de voedselveiligheid van onze producten waarborgen.

Vriesvers geleverd

Onze maaltijden hebben een langere houdbaarheid, waardoor voedselverspilling wordt verminderd. Daarnaast behouden ze de voedingswaarde en smaak, omdat de ingrediënten snel worden ingevroren na bereiding.
CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
8kg
verzendemissies verwijderd
Dat is zoiets als...
20
afgelegde kilometers per gemiddelde benzineauto
Wij financieren innovaties in...
Aarde
Bossen
Powered by Shopify Planet

Bekijk onze producten

Zorgvuldig voor je samengesteld
Kip tikka masala
€6,39 €7,99
Kip tikka masala
-20%
Overheerlijke Nasi Goreng Saté; perfecte cheat meal met onvergetelijke smaakervaring.
In de uitverkoop vanaf €6,39
Nasi Goreng saté
Korting van -20%
Verpakte kant-en-klare maaltijd van Chili con carne met rijst, vol van smaak met gekruid gehakt en bonen, ideaal om thuis gemakkelijk op te warmen en klaar voor thuisbezorging
In de uitverkoop vanaf €6,39
Chili con Carne
Korting van -20%