Jouw culinaire droom: gezond, gemakkelijk en lekker.

Ontdek Snap Meal, waar eten niet alleen een noodzaak is maar een belevenis. We hebben er onze levensmissie van gemaakt om maaltijden te creëren die je smaakpapillen zullen veroveren. In slechts 5 minuten serveren we jou de perfecte maaltijd, volgens de Snap Meal filosofie.

Feel Good Food

Wij begrijpen jou. Samen met voedingsexperts en onze community, hebben we heerlijke, evenwichtige maaltijden ontwikkeld waar je onmogelijk nee tegen kunt zeggen. Eten dat goed voelt, omdat het goed is.

Voedzaam en onweerstaanbaar

Vol essentiële voedingsstoffen, waardevolle eiwitten, voedingsvezels, en gezonde vetten, bieden we je alles wat je nodig hebt in één smaakvol pakket. Puur genot, zó uit de natuur, kant-en-klaar op je bord.

Versheid gegarandeerd

Onze vers geoogste ingrediënten worden razendsnel ingevroren met shock-freeze technologie. Smaak, textuur, en voeding? Altijd op hun best. Geniet optimaal, zonder compromis.

Alleen het beste voor jou

Bij Snap Meal zit het allemaal in de ingrediënten. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bord. Levendige kleuren, verrukkelijke texturen, een feest voor je smaakpapillen.

Duurzaam & Verantwoordelijk

Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zijn ons kompas. We strijden tegen voedselverspilling en zorgen voor de planeet, zodat jij kunt genieten zonder schuldgevoel.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jorn en Niels, broers en de oprichters van Snap Meal. Het antwoord op gezond, smaakvol, en snel eten. Geen loze beloftes, geen onnodige toevoegingen. Alleen puur, eerlijk voedsel dat je verdient.

Wij zijn van jongs af aan al geïnteresseerd in gezonde voeding in combinatie met sport, maar wel op een gemakkelijke manier die valt te combineren met een full time job. Wij beseften dat we onze kennis en passie voor voeding konden inzetten om een verandering teweeg te brengen in de wereld van kant-en-klaar maaltijden.

Ready for Good Food?

Maak een einde aan het kiezen tussen gezond en gemakkelijk. Bij Snap Meal is het beide. Word deel van onze familie en proef waarom duizenden anderen al hebben gekozen voor de Snap Meal manier. Wij staan voor je klaar.