Over onze maaltijden

Onze Snap Meal maaltijden worden met grote zorg samengesteld om gezonde, evenwichtige en voedzame opties te bieden. Elk van onze maaltijden is ontworpen met aandacht voor voedingswaarde, zonder het gebruik van onnodige toevoegingen. Wij gebruiken enkel verse en hoogwaardige ingrediënten in onze recepten, waarbij we streven naar maaltijden die rijk zijn aan eiwitten en arm aan ongezonde vetten en koolhydraten.

Bij Snap Meal richten we ons niet alleen op het aanbieden van gezonde maaltijden, maar ook op het bevorderen van een gezonde levensstijl. We zorgen ervoor dat onze maaltijden bijdragen aan een evenwichtige voeding, wat belangrijk is voor een optimale gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een gezonde maaltijd voor gewichtsbeheersing, spieropbouw, of gewoonweg om gezond en evenwichtig te eten, Snap Meal heeft een scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.

Dus of je doel nu is om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen, of gewoon om evenwichtig en gezond te eten, Snap Meal biedt de voedzame maaltijden om je op weg te helpen.

Onze Snap Meal maaltijden worden direct na het bereiden snel ingevroren om de versheid, smaak, textuur en voedingswaarde optimaal te behouden.

Deze techniek biedt een belangrijk voordeel: het verlengt de houdbaarheid van onze maaltijden zonder dat we onnodige toevoegingen nodig hebben. Bij traditionele gekoelde maaltijden zijn vaak conserveringsmiddelen of andere additieven nodig om de levensduur te verlengen, vooral omdat deze maaltijden een langere weg afleggen van productie tot consumptie. Ons snelle invriesproces elimineert deze noodzaak, waardoor we onze klanten voedzame, eenvoudig te bereiden maaltijden kunnen bieden die vrij zijn van ongewenste toevoegingen.

Bij Snap Meal staat 'vriesvers' dus voor versheid, kwaliteit en een schone ingrediëntenlijst. Het is ons streven om voeding aan te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij de behoeften van onze klanten - zonder in te boeten aan smaak of voedingswaarde.

Dankzij onze shock freeze ingrediënten zijn de Snap Meal maaltijden minimaal 3 maanden houdbaar in de vriezer maar vaak langer.

Onze Snap Meal maaltijden blijven tot 4 dagen vers in de koelkast. We adviseren echter om onze kant-en-klare maaltijden zo snel mogelijk na levering te consumeren voor de optimale smaakbeleving. Zo geniet je maximaal van de versheid en voedingswaarde die onze Snap Meal gerechten te bieden hebben.

We bieden momenteel twee formaten maaltijdbakjes aan. De kleinere porties hebben een afmeting van 22,7x17,8x4 cm en de grotere porties meten 22,7x17,8x5 cm.

In een gemiddelde vriezerlade met de standaardafmetingen van 45 cm breed, 40 cm diep en 20 cm hoog, passen ongeveer:

  • 22 van de kleinere maaltijdbakjes.
  • 18 van de grotere maaltijdbakjes.


Het exacte aantal kan variëren afhankelijk van de grootte van je vriezerlade.

Bij Snap Meal stellen we geen minimale vereisten aan je bestelling. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft en bieden daarom de vrijheid om precies te bestellen wat je nodig hebt, zonder een minimaal bestelbedrag of minimum aantal maaltijden dat moet worden afgenomen.

Onze bezorgkosten zijn echter variabel om de kosten te dekken van het gebruik van speciaal geconditioneerde busjes, wat essentieel is voor het behoud van de optimale versheid van onze maaltijden.

Dit zijn onze voorwaarden:

  • De minimale bestelwaarde is €40.
  • Bestel voor meer dan €100 en ontvang 5% korting op het totaalbedrag.
  • Overstijgt je bestelling de €150? Dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag!
  • Voor alle bestellingen geldt: wij verzenden kosteloos.


Dus, hoe meer je bestelt bij Snap Meal, hoe lager je bezorgkosten proportioneel worden. Dit betekent dat je kunt besparen door in bulk te bestellen. Dit systeem is ontworpen met het oog op het tegemoetkomen aan onze klanten en het dekken van de noodzakelijke logistieke kosten.

De grootte kan variëren, afhankelijk van de specifieke maaltijd. We hebben voor de meeste van onze maaltijden twee standaard portiegroottes, namelijk 400 gram en 600 gram. Deze keuze biedt flexibiliteit aan onze klanten om de portiegrootte te kiezen die het beste past bij hun persoonlijke voedingsbehoeften en gezondheidsdoelen.

Naast de 400 en 600 gram opties zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van ons aanbod en werken we eraan om in de toekomst nog meer portiegroottes aan te kunnen bieden. Zo kunnen we nog beter inspelen op de unieke voedingsbehoeften van elke klant.

Voor meer specifieke informatie over de portiegrootte van elke maaltijd, verwijzen we je naar de productdetails op onze website. Hier vind je de exacte gewichten en voedingswaarden voor elke maaltijd die we aanbieden.

De calorie-inhoud varieert per maaltijd. Raadpleeg de productdetails op onze website voor specifieke informatie over calorieën en andere voedingswaarden.

Onze maaltijden bevatten een gebalanceerde hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten, met aandacht voor voedingswaarde en kwaliteit. De exacte voedingswaarden verschillen per maaltijd en zijn te vinden bij de productdetails op onze website.

Bij Snap Meal betekent "geen onnodige toevoegingen" dat onze maaltijden met het clean label vrij zijn van onnodige E-nummers, toegevoegde smaakstoffen, smaakversterkers, emulgatoren, stabilisatoren, conserveermiddelen, kleurstoffen, chemisch gewijzigd zetmeel of gehydrogeneerde vetten.

Onze Snap Meal maaltijden zijn ontworpen voor optimale gemak en snelheid in de keuken. Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden in de magnetron of de koekenpan. Voor bereiding in de koekenpan raden we aan minimale olie toe te voegen. Sommige van onze maaltijden kunnen ook in de oven worden bereid, waarbij de specifieke instructies altijd duidelijk op het label worden aangegeven.

Let op, de exacte bereidingswijze kan in de praktijk variëren afhankelijk van de temperatuur van de maaltijd en de specificaties van je magnetron of oven. We adviseren om altijd de instructies op het label van de Snap Meal maaltijden te volgen en aan te passen aan de hand van je eigen keukenapparatuur.

Hoewel we enkele glutenvrije opties bieden, is niet elke maaltijd bij Snap Meal glutenvrij. We raden je aan de productdetails op onze website te controleren.

Als je een allergie hebt, raden we je aan de productdetails op onze website te bekijken voordat je een maaltijd bestelt. Voor specifieke allergieën of dieetbehoeften, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Ja, bij Snap Meal bieden we een verscheidenheid aan opties aan om te voldoen aan verschillende dieetbehoeften, waaronder vegetarisch, veganistisch en glutenvrij. Gebruik de filter mogelijkheden om te zoeken in ons aanbod.

We gebruiken verse, hoogwaardige ingrediënten in onze maaltijden. We streven ernaar om lokale en duurzame producten te gebruiken waar mogelijk. De specifieke ingrediënten voor elke maaltijd zijn te vinden op onze website.

Onze recepten zijn zorgvuldig geselecteerd door ons team van voedingsexperts en chefs, rekening houdend met voedingswaarde, smaak, variatie en klantvoorkeuren.

Snap Meal biedt een breed scala aan vriesverse, ready to eat maaltijden die gezond en gemakkelijk te bereiden zijn. Ons gevarieerde aanbod omvat hoofdmaaltijden, verse soepen, en ontbijtopties zoals chia puddings en overnight oats. Deze zijn allemaal ready-to-eat en ontworpen voor optimaal gemak.

We begrijpen dat voedingsbehoeften variëren en daarom hebben we verschillende portiegroottes beschikbaar om aan diverse wensen en dieetplannen te voldoen. Bovendien hebben we bij Snap Meal ook zorgvuldig samengestelde maaltijdpakketten ontworpen die aansluiten bij verschillende gezondheids- en welzijnsdoelen. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spiergroei wilt stimuleren, of een gebalanceerde en gezonde levensstijl nastreeft, wij hebben een maaltijdpakket dat aan jouw behoeften voldoet.

Al onze maaltijden zijn bereid met verse ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen, en zijn boordevol voedingsstoffen om je te ondersteunen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen.