Over onze soepen

Onze Snap Meal soepen zitten boordevol verse groenten en zijn bereid met weinig calorieën, zonder de noodzaak van onnodige toevoegingen. We richten ons op voedzame ingrediënten en vermijden zo veel mogelijk bewerkte ingrediënten. Hierdoor zijn onze soepen rijk aan essentiële vitaminen, mineralen en vezels die bijdragen aan een gebalanceerde voeding.

Of je nu op zoek bent naar een lichte lunch, een stevige avondmaaltijd of een smakelijk tussendoortje, onze soepen zijn een perfecte keuze. Ze leveren niet alleen belangrijke voedingsstoffen, maar voldoen ook aan de behoeften van verschillende dieetvoorkeuren. Met Snap Meal soepen kun je een gezonde levensstijl handhaven zonder concessies te doen aan smaak of gemak.

Ja, de soepen van Snap Meal zijn vriesvers. Onze soepen worden direct na de bereiding snel ingevroren, dit zorgt ervoor dat de versheid, smaak en voedingswaarde optimaal behouden blijven. In tegenstelling tot traditionele supermarktsoepen, die vaak hoge hoeveelheden zout bevatten om de houdbaarheid te verlengen, hebben onze soepen dit niet nodig dankzij onze shock freeze methode. Teveel zout kan nadelig zijn voor de gezondheid, waardoor onze aanpak zorgt voor een gezonder alternatief. Dus met 'vriesvers' bij Snap Meal kies je voor kwaliteit, versheid en zuivere ingrediënten en geniet je van een smakelijke soep die echt goed voor je is.

Het beste is om onze soepen in de koelkast te ontdooien gedurende 24 uur voordat je ze opwarmt. Als je weinig tijd hebt, kun je ze ook direct vanuit de vriezer opwarmen. Volg altijd de instructies op de verpakking.

De soepen van Snap Meal kunnen eenvoudig worden bereid door ze te ontdooien en vervolgens op te warmen in een pan of magnetron, volgens de instructies op de verpakking.

De voedingswaarden van onze Snap Meal soepen variëren, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten, maar ze hebben allemaal gemeenschappelijke kenmerken: ze zijn voedzaam, caloriearm en boordevol verse groenten. Onze soepen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, evenwichtige voeding. Ze kunnen bijzonder nuttig zijn voor mensen die gewicht willen verliezen, aangezien onze soepen kunnen dienen als een caloriearme maaltijdoptie voor lunch of diner.

Daarnaast zijn onze soepen niet alleen laag in calorieën, maar ook rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen, afkomstig uit de verse groenten die we gebruiken. Daardoor zijn ze een goede keuze voor iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl. Of je nu wil afvallen, of simpelweg op zoek bent naar een smakelijke maaltijd, onze soepen bieden een voedzame en smaakvolle optie voor iedereen.

Onze Snap Meal soepen zijn ontworpen om flexibel te zijn, passend bij uiteenlopende voedingsbehoeften en eetgewoonten. Elke soep heeft een standaardgewicht van 500 gram. Hoewel de specifieke portiegrootte kan variëren afhankelijk van de soep, is dit meestal voldoende om één persoon royaal te voeden als hoofdmaaltijd.

Echter, afhankelijk van je eetlust en behoefte, kan een Snap Meal soep van 500 gram ook worden verdeeld in twee porties voor kleinere eters. Hierdoor zijn onze soepen een uitstekende keuze voor koppels, gezinnen.


Ongeacht of je een grote eter bent of liever kleinere porties verkiest, onze soepen zorgen ervoor dat je je voldaan en tevreden voelt, terwijl je geniet van verse, voedzame ingrediënten.

Onze soepen zijn zo ontworpen dat ze voedzaam genoeg zijn om als een volledige maaltijd te dienen, maar je kunt ze ook als voorgerecht gebruiken als je dat wilt.

Dankzij onze shock freeze methode zijn de soepen minimaal 3 maanden houdbaar in de vriezer maar vaak langer.

De gemiddelde calorie-inhoud van onze soepen varieert, maar ze zijn allemaal ontworpen om voedzaam en caloriearm te zijn. Controleer de productinformatie op onze website voor specifieke voedingswaarde-informatie.

Veel van onze soepen zijn inderdaad glutenvrij, maar de specifieke informatie hangt af van de soep in kwestie. Check de productinformatie voor details.

Als je een specifieke allergie hebt, raden we je aan om de ingrediënten en allergeneninformatie van elke soep op onze website zorgvuldig te controleren voordat je een bestelling plaatst.

Ja, Snap Meal biedt een verscheidenheid aan vegetarische en veganistische soepen, zorgvuldig bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten.

Sommige soepen kunnen allergenen bevatten. We raden je aan om de productinformatie op onze website te controleren voor specifieke allergeneninformatie.

Snap Meal biedt een breed assortiment van heerlijke, verse soepen die boordevol zitten met verse groenten. De specifieke soorten soep kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de beste ingrediënten.
Hoewel we momenteel een klein assortiment hebben, zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe soeprecepten. Ons culinaire team werkt aan nieuwe recepten met een focus op smaak, voedingswaarde en kwaliteit.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates en aanvullingen op ons assortiment door onze website te bezoeken of je aan te melden voor onze nieuwsbrief.