Wyniki wyszukiwania

Algemene vragen

De naam "Snap Meal" weerspiegelt onze missie om het voor iedereen gemakkelijk te maken om te genieten van een gezonde, kant-en-klare maaltijd.

Snap Meal onderscheidt zich door het bieden van gezonde, clean ready to eat maaltijden zonder onnodige toevoegingen, maar vol van smaak. We hanteren verschillende portiegroottes om te voldoen aan de behoeften van elke groep, of het nu gaat om sporters, alleenstaanden of gezinnen, we hebben de perfecte maaltijd voor iedereen.

Onze maaltijden zijn niet alleen bedoeld voor af en toe, maar zijn zo ontworpen dat je ze dagelijks kunt eten. Dit komt door de unieke voedingswaarden van onze maaltijden: ze zijn zowel voedzaam als caloriearm waar nodig. We gebruiken voedzame ingrediënten die je een vol gevoel geven, terwijl ze nog steeds laag in calorieën zijn. Dit maakt onze maaltijden ideaal voor elke dieet- en eetgewoonte, van caloriebeperkende diëten tot aan dagelijkse gezonde voeding.

Daarnaast biedt Snap Meal een snelle bezorging aan huis. Dus als je op zoek bent naar een gezonde, lekkere en vullende maaltijd die past bij je dieet- en eetgewoontes, dan hoef je niet verder te zoeken dan Snap Meal. Of je nu op zoek bent naar een gezonde lunch voor op werk, een snel diner na een drukke dag, of een voedzame maaltijd om je dieetplan op koers te houden, Snap Meal heeft het allemaal. En het wordt allemaal snel en gemakkelijk aan je deur geleverd!

Snap Meal werkt nauw samen met lokale leveranciers om verse en hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen. Alle vlees is, waar mogelijk, voorzien van het Beter Leven Keurmerk.

Dit betekent dat we geen E-nummers, toegevoegde smaakstoffen, smaakversterkers, emulgatoren, stabilisatoren, conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische toevoegingen of kunstmatige zoetstoffen gebruiken in de maaltijden met een clean label. Onze maaltijden zijn zo puur mogelijk, gemaakt van verse, lokale ingrediënten waar mogelijk.

Snap Meal onderscheidt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardige maaltijden met optimale voedingswaarden, gemaakt van de beste ingrediënten. Als je de ingrediëntenlijst en voedingswaarde vergelijkt met andere leveranciers zal je meteen het verschil zien. Bij Snap Meal combineren we gezondheid en smaak tegen een eerlijke prijs, waardoor we een unieke positie innemen in de markt voor ready to eat maaltijden.

Snap Meal is ontstaan uit de passie van twee broers, Jorn en Niels, die iedereen willen voorzien van een gezonde, kant-en-klaar maaltijd zonder onnodige toevoegingen en rijk van smaak.

De missie van Snap Meal is om je tijd en energie te besparen zonder in te boeten op smaak en gezondheid. We bieden een gezonde en smakelijke maaltijd die mensen helpt bij het bereiken van hun specifieke doelen zoals afvallen, aankomen of simpelweg het nastreven van een gezonde levensstijl. We begrijpen dat voeding een essentiële rol speelt bij het bereiken van deze doelen en willen daarom een gemakkelijk toegankelijke optie bieden in Nederland waar mensen gezonde en gebalanceerde maaltijden kunnen nuttigen wanneer ze die nodig hebben.

We streven ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren door het aanbieden van maaltijden die zowel voedzaam als smakelijk zijn. Onze maaltijden bevatten een gezonde balans van de juiste voedingswaarden, verse groenten en een breed spectrum aan vitamines en mineralen. We weten dat veel mensen worstelen met het vinden van de tijd of de middelen om dagelijks een gezonde, gebalanceerde maaltijd te bereiden. Dit kan leiden tot een ongebalanceerd dieet wat een negatieve impact kan hebben op hun gezondheid.

Bij Snap Meal willen we deze last van je schouders nemen en ervoor zorgen dat je altijd een gezonde, voedzame en vooral lekkere maaltijd binnen handbereik hebt. Of je nu gewicht wilt verliezen, je sportieve prestaties wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt eten, Snap Meal is er om je te helpen jouw doelen te bereiken. Onze gezonde ready to eat maaltijden zijn jouw partner voor het nastreven van een gezonde levensstijl.

Onze kernwaarden zijn: geen onnodige toevoegingen, ultieme smaakbeleving, hoge kwaliteitsnormen, behoud van biodiversiteit, optimale verpakking, scherpe prijs  en vriesvers geleverd.

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe maaltijden en aanbiedingen.