Betaling en Beveiliging

Je kunt je kortingscode inwisselen tijdens de laatste stap in het afrekenproces. Vul de code in het daarvoor bestemde veld in en de korting wordt automatisch toegepast op je bestelling van vriesverse maaltijden.

Als je betaling mislukt is bij Snap Meal, kun je het opnieuw proberen of een andere betaalmethode kiezen. Neem bij aanhoudende problemen contact op met onze klantenservice.

Snap Meal implementeert verschillende veiligheidsmaatregelen om fraude te voorkomen. Dit omvat onder meer beveiligde betalingsgateways en strikte gegevensbeveiligingsprotocollen.

Nee, Snap Meal slaat je betalingsinformatie niet op. Wij gebruiken veilige betalingsgateways die de transactie verwerken zonder je gegevens op te slaan.

Ja, bij Snap Meal hechten we veel waarde aan je privacy. Wij nemen alle nodige maatregelen om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Ja, we hebben beveiligde betalingsgateways die zorgen voor veilige transacties.

Ja, alle prijzen op de Snap Meal website voor onze vriesverse maaltijden zijn inclusief BTW.

Een kortingscode kan ongeldig zijn om verschillende redenen zoals: de code is verlopen, niet geldig op het geselecteerde product of al gebruikt. Neem contact op met onze klantenservice als je problemen blijft ervaren.

Bij Snap Meal accepteren we verschillende betaalmethoden, zoals creditcards (Visa, MasterCard), iDEAL, en PayPal om je vriesverse, ready to heat maaltijden te bestellen.

Ja, je ontvangt na elke bestelling bij Snap Meal een factuur via de e-mail.

Ja, dat kan zeker. Vul tijdens het afrekenen de factuurgegevens in op naam van je bedrijf en je ontvangt een factuur op bedrijfsnaam voor je aankoop bij Snap Meal.

Op dit moment bieden wij geen achteraf betalen aan. De beschikbare betaalmethoden zijn iDEAL, creditcards en PayPal.